Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
6fa63e8a31ca744d
2d720d52b4c9c43d
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Euler Hermes - Kredietverzekeren

 « terug

Kredietverzekeren
Een kredietverzekering bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. Door juiste en actuele bedrijfsinformatie bent u in staat om de risico’s van uw klanten op de juiste manier in te schatten. De verzekering biedt u garantie van betaling. Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incasso gezorgd.

Uw voordelen
Naast met zekerheid zaken doen, het waarborgen van de continuïteit van uw onderneming en het verbeteren van uw concurrentiepositie zijn er nog enkele belangrijke voordelen van een kredietverzekering bij Euler Hermes:

 • Op maat afdekken van debiteurenrisico’s
 • >Vooraf actuele bedrijfsinformatie over uw prospects en klanten
 • Professionele incasso in zowel binnen- als buitenland
 • Betere condities bij uw bank en leveranciers
 • Lagere Days Sales Outstanding
 • Bedrijfsinformatie
  Meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd helpen u bij het inschatten van uw debiteurenrisico’s. Door constante monitoring over meer dan 40 miljoen bedrijven wereldwijd zorgt Euler Hermes voor betrouwbaar kredietadvies. Dankzij ons unieke business model worden uw risico’s lokaal bekeken zodat u zeker bent van de goede informatie over de kredietwaardigheid van uw (nieuwe) zakenpartner.

  Verzekering
  Met een kredietverzekering stelt u de toekomst van uw bedrijf veilig. Wij verzekeren u bijna overal ter wereld tegen faillissementen, non-betaling en politieke risico’s. Als uw vordering verzekerd is, betaalt Euler Hermes de schade bij een faillissement of surseance direct uit. Zo hoeft u geen seconde te twijfelen of u uw geld krijgt.

  Incasso
  Credit managers zijn vaak tot wel veertig procent van hun tijd bezig met het binnenhalen van achterstallige vorderingen. Bij internationale incassozaken loopt dit nog verder op door de moeilijkheden die andere talen en rechtssystemen met zich meebrengen. Deze last kunnen wij u uit handen nemen dankzij het internationale netwerk van Euler Hermes. Zo kunt u in het land van uw debiteur zowel minnelijk als gerechtelijk de passende actie nemen. U geeft aan dat een vordering achterstallig is en wij doen de rest op no cure no pay basis.

  Kredietverzekering op maat
  Euler Hermes heeft verschillende polissoorten voor elk soort bedrijf. Of u nu zaken doet in binnen- of buitenland, in een bepaalde branche, wij hebben voor u de oplossing. Op basis van uw wensen en behoeftes stellen wij een op maat gemaakt programma samen. Zo doet u met een gerust hart zaken.

  Branchepolis
  Euler Hermes heeft goede samenwerkingsverbanden met verschillende toonaangevende brancheorganisaties in Nederland. Hierdoor kunnen wij in samenwerking met onze partners een kredietverzekeringsoplossing aanbieden die optimaal aansluit bij uw branche en de behoeften van haar leden.

  Betalingsgarantie
  Als ondernemer bent u op zoek naar zekerheid, maar wilt u tegelijkertijd onafhankelijk en zelfstandig opereren. Met de Betalingsgarantie kunt u eenvoudig online drie losse services afnemen:

 • Toetsen van de kredietwaardigheid van uw klanten
 • Verzekering van een losse transactie van een klant die u bescherming biedt tegen non-betaling van de factuur
 • Incasso wanneer de klant uiteindelijk niet betaald
 • Meer informatie
  Wilt u meer weten over deze verschillende producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

  Login
  Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
  Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2020
  Faillissementen
  Schuldsaneringen
  Surseances
  Meer statistieken »
  Aantal verslagen 254302
  over ons