Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
bbe764492ff8b826
75a2eafd69223cec
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Contact met webmaster

 « terug

Wij betrachten uiterste zorgvuldigheid bij de verwerking van de gegevens op deze site. Het kan echter voorkomen dat gegevens niet correct zijn, of dat u van mening bent dat bepaalde vermeldingen anders moeten luiden of achterwege moeten blijven. U kunt middels onderstaand formulier om aanpassing vragen. Wij zullen dit dan onderzoeken en indien noodzakelijk correcties aanbrengen.

Wij wijzen u er wel op dat wij geen veranderingen in verslagen e.d. kunnen aanbrengen. Hiervoor dient u de betreffende curator/bewindvoerder te raadplegen. Ook komt het helaas regelmatig voor dat publicaties van de rechtbank niet altijd volledig zijn. En bijvoorbeeld de beindiging/opheffing (nog) niet is gepubliceerd, maar alleen de vooraankondiging van een verificatievergadering of een beindigingszitting. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u het best de rechtbank verzoeken alsnog te publiceren, waarna ons systeem e.e.a. automatisch verwerkt.

Ook voor andere vragen aan de webmaster van Curatoren.nl kunt u uw vraag of opmerking in onderstaand formulier invullen. Wij zullen voor zover nodig zo snel mogelijk contact met u opnemen. Voor rechtstreekse vragen aan een curator maakt u gebruik van de functie stuur curator bericht, te vinden op de detailpagina's van de faillissementen en de curatoren.Naam
Bedrijf
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag / opmerking
Neem de code uit de afbeelding over

Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
Bedrijfsinsolventies in de maand mei 2024
Faillissementen
Schuldsaneringen
Surseances
Meer statistieken »
Aantal verslagen 254274
over ons