Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
e30e89ae08b4c3e8
0af904f04beb4b81
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

DTZ Zadelhoff

 « terugDTZ Zadelhoff is al ruim 40 jaar de naam in commercieel vastgoed. Als eigenaar of verantwoordelijke voor de verkoop van nieuw of bestaand onroerend goed kiest u het verkoopkanaal dat bij uw doelgroep past. DTZ Zadelhoff biedt zowel kopers als verkopers van commercieel vastgoed hierbij een extra optie: ons online verkoopplatform.

Dankzij de samenwerking met BVA Auctions, met wie we het platform hebben ontwikkeld, bereiken we een grote groep belangstellenden voor uw object. We zien geen enkele verkoopkans over het hoofd, doordat u kunt rekenen op de dienstverlening van onze vastgoedprofessionals.

Verkopen via internet is een transparant, efficint en laagdrempelig verkoopproces. Potentile kopers hoeven niet fysiek aanwezig te zijn in een zaal, maar hebben de mogelijkheid om vanaf huis of kantoor via internet te bieden. Door middel van een digitale dataroom wordt alle relevante juridische, bouwkundige en financile objectinformatie gecontroleerd ontsloten. Dankzij het opbod- en/of afslagsysteem kan uw object volledig digitaal worden verkocht. Via ons online platform kunnen we zowel vrijwillige online verkopen als online executieveilingen faciliteren. Het platform is zorgvuldig getest en voldoet aan alle wettelijke en commercile eisen.

U wordt door DTZ Zadelhoff volledig ontzorgd, omdat wij het verkooptraject van begin tot eind voor u begeleiden. Ons netwerk bereikt naast grote landelijke partijen ook de regionale en lokale partijen via de specialisten van onze 12 regiokantoren. Op deze manier vinden we gegarandeerd een geschikte koper voor uw object.

Verzeker uzelf van een bewezen platform, ondersteund door de dedicated vastgoedprofessionals van DTZ Zadelhoff, om een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst te behalen.

Als u hoge eisen stelt is de keuze helder. Duidelijk. DTZ Zadelhoff

Contact
Voor meer informatie over online verkoop kunt u contact opnemen via onlineverkoop@dtz.nl. Of met n van onze specialisten, via onderstaande gegevens.

drs. Robert Kat MSRE MRICS RT
+31 (0) 20 8 407 249
rkat@dtz.nl

Roy Berns MSc
+31 (0) 20 8 407 259
rberns@dtz.nl

Curatoren.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie zoals deze wordt verstrekt, noch spreekt zij een oordeel uit over de dienstverlener als zodanig.
Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2024
Faillissementen
Schuldsaneringen
Surseances
Meer statistieken »
Aantal verslagen 254274
over ons