Index

Lopende veilingen
Afgesloten veilingen
Veiling alerts
Veilinghuizen
Curatoren-net
Contact
DTZ Zadelhoff
  terugDTZ Zadelhoff is al ruim 40 jaar de naam in commercieel vastgoed. Als eigenaar of verantwoordelijke voor de verkoop van nieuw of bestaand onroerend goed kiest u het verkoopkanaal dat bij uw doelgroep past. DTZ Zadelhoff biedt zowel kopers als verkopers van commercieel vastgoed hierbij een extra optie: ons online verkoopplatform.

Dankzij de samenwerking met BVA Auctions, met wie we het platform hebben ontwikkeld, bereiken we een grote groep belangstellenden voor uw object. We zien geen enkele verkoopkans over het hoofd, doordat u kunt rekenen op de dienstverlening van onze vastgoedprofessionals.

Verkopen via internet is een transparant, efficiŽnt en laagdrempelig verkoopproces. PotentiŽle kopers hoeven niet fysiek aanwezig te zijn in een zaal, maar hebben de mogelijkheid om vanaf huis of kantoor via internet te bieden. Door middel van een digitale dataroom wordt alle relevante juridische, bouwkundige en financiŽle objectinformatie gecontroleerd ontsloten. Dankzij het opbod- en/of afslagsysteem kan uw object volledig digitaal worden verkocht. Via ons online platform kunnen we zowel vrijwillige online verkopen als online executieveilingen faciliteren. Het platform is zorgvuldig getest en voldoet aan alle wettelijke en commerciŽle eisen.

U wordt door DTZ Zadelhoff volledig ontzorgd, omdat wij het verkooptraject van begin tot eind voor u begeleiden. Ons netwerk bereikt naast grote landelijke partijen ook de regionale en lokale partijen via de specialisten van onze 12 regiokantoren. Op deze manier vinden we gegarandeerd een geschikte koper voor uw object.

Verzeker uzelf van een bewezen platform, ondersteund door de dedicated vastgoedprofessionals van DTZ Zadelhoff, om een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst te behalen.

Als u hoge eisen stelt is de keuze helder. Duidelijk. DTZ Zadelhoff

Contact
Voor meer informatie over online verkoop kunt u contact opnemen via onlineverkoop@dtz.nl. Of met ťťn van onze specialisten, via onderstaande gegevens.

drs. Robert Kat MSRE MRICS RT
+31 (0) 20 8 407 249
rkat@dtz.nl

Roy Berns MSc
+31 (0) 20 8 407 259
rberns@dtz.nl

Curatoren.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie zoals deze wordt verstrekt, noch spreekt zij een oordeel uit over de dienstverlener als zodanig.
Login
Login voor veilinghuizenontwikkeld door xsarus © copyright untapped bv 2005