Index

Lopende veilingen
Afgesloten veilingen
Veiling alerts
Veilinghuizen
Curatoren-net
Contact
Industrial Auctions
 · terugIndustrial Auctions BV is een online veilingbureau dat actief is in de industriële branche en in opdracht van derden bedrijfsinventarissen en machines ter veiling brengt. Online veilingen zijn sneller, transparanter en veel toegankelijker dan klassieke veilingen met de hamer. Industrial Auctions BV veilt bedrijfsinventarissen en machines voor curatoren, pandhouders, partijen met overschotten en directies van ondernemingen.

Industrial Auctions BV begeleidt het gehele verkoopproces van begin tot eind. Informatie wordt zo volledig mogelijk getoond door middel van een uitgebreide kavelomschrijving met duidelijk beeldmateriaal. Er wordt een marketingcampagne opgezet en kijkdagen worden georganiseerd. Kopers worden snel na de veiling ingelicht en na afhandeling van de facturatie kunnen goederen afgehaald worden. Deze strakke procedure zorgt ervoor dat panden tijdig leeg zijn.

Industrial Auctions BV
De Stad 10
5688 NX Oirschot
telefoon +31 (0)499 872510
fax +31 (0)499 872511

mail ons op: info@industrial-auctions.com

bezoek onze website: www.industrial-auctions.comCuratoren.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie zoals deze wordt verstrekt, noch spreekt zij een oordeel uit over de dienstverlener als zodanig.
Login
Login voor veilinghuizenontwikkeld door xsarus © copyright untapped bv 2005